Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Fragile Present, een pop-up performance in Sunny Court

De podiumkunsten zijn KWETSBAARDER dan ooit. Zoals ons verleden was, kan onze toekomst er niet meer uitzien. Als performers en als publiek zijn we teruggeworpen op het NU en gedwongen om te leven in het moment… Twee violisten, een danseres en een choreografe uit het Regentessekwartier maakten samen de voorstelling “Fragile Present”, geïnspireerd door de bijzondere situatie waarin we nu leven en voor het decor van het stadsparkje “Sunny Court”, een stille oase in de voortrazende wereld. Door middel van muziek, dans en poëzie willen we de FRAGILITEIT van het NU met jullie delen in een intieme omgeving, in de buitenlucht onder de bomen!

muziek – dans – poëzie
Donderdag 30juli, 17u00; Vrijdag 31juli, 17u00; Zaterdag 1augustus, 15u00 & 17u00
Duur: ca. 40 min.
Viool: Matthea de Muynck & Sophie Wedell; Dans: Alice Godfrey; Choreografie: Cora Bos-Kroese; Film/Fotografie: Joris-Jan Bos

A present for you! PAY WHAT YOU CAN!

Ondersteun ons via de Donations Box, of via deTikkie QR code tijdens de voorstelling. Het parkje is vrij toegankelijk! Neem je eigen kussen/klapstoeltje mee en houd rekening met de anderhalve meterafstand die gemarkeerd is. Zo houden we het voor iedereen veilig