Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Voor Welzijn organiseert miniconcerten voor ouderen

Het opbouwwerk van Voor Welzijn (Joey Hus en Astrid van der Hoek), gezondheid- en zorginstelling Florence en een aantal betrokken bewoners in ReVa hebben de handen ineengeslagen om tijdens de coronacrisis activiteiten te organiseren om eenzaamheid in de wijk tegen te gaan. Elke week vinden er voornamelijk boven de Regenvalk en in de binnentuin van woonzorgcentrum Jonker Frans of voor het gebouw kleinschalige activiteiten plaats. Tot nu waren dat miniconcerten in combinatie met het voordragen van gedichten, waarbij bewoners uit de wijk zongen voor de ouderen. Op 5 mei was er een speciaal bevrijdingsprogramma. Er wordt bekeken of deze activiteiten kunnen worden uitgebreid naar verschillende plekken binnen ReVa. Joey en Astrid zijn nog op zoek naar bewoners die willen helpen of die hiervoor tips kunnen geven.
Weet iemand nog plekken waar dergelijke activiteiten nodig zijn, laat dit dan even weten: j.hus@voorwelzijn.nl