Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Podiumtalent gezocht voor ZomerZout Festival van DNR

Cultureel programma in festivalsfeer met aanstormend en gearriveerd talent uit de regio

Blijf je deze zomer in de buurt en wil je een kort en krachtig optreden testen op echt publiek in onze grote zaal? Dat kan!
Voor vier zomeravonden hebben we acht tot tien plekjes beschikbaar. Alle leeftijden en disciplines komen in aanmerking en we kiezen daaruit een diversiteit aan acts die samen een afspiegeling van de buurt en het stadsdeel vormen. Misschien wordt dit je doorbraak?!

Niet twijfelen, geef je vóór 20 juni op via productie@denieuweregentes.nl met je naam, telefoonnummer, foto en filmpje o.v.v. ZomerZout Festival.

ZomerZout Festival – Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma dichtbij. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken.