Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Oproep voor woensdag 24 juni: vragenuurtje resultaten energieonderzoek

Woendsdag 24 juni presenteren Kopgroep 2030 en Duurzaam Den Haag de resultaten van een energieonderzoek. Hoe kunnen we in de toekomst de wijk ReVa voorzien van duurzame energie? Met welke duurzame bron we de gebouwen kunnen verwarmen?

Belangrijk voor iedereen in de wijk
Dit onderzoek is een begin van een proces. We willen bewoners betrekken bij de plannen van de gemeente. Dit onderzoek is dus belangrijk voor iedereen in de wijk!

Digitaal vragenuurtje
De resultaten van dit onderzoek willen we graag presenteren aan iedereen in de wijk! Op 24 juni van 20:00 tot 21:00 hebben wij daarom een digitaal vragenuurtje. Hierin presenteren wij het energieonderzoek. Ook kan iedereen daar vragen stellen.

Meld je aan voor 24 juni
Meld je aan voor aan voor het Vragenuur Energieonderzoekl. Dit doe je door een mail te sturen met je naam en postcode naar info@kopgroep2030.nl . Je krijgt dan een bericht met uitleg hoe je op 24 juni om 20.00 uur kunt inloggen.