Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Ding mee naar de Operatie Steenbreektrofee

Alle gerealiseerde groene initiatieven kunnen winnen

Stichting Duurzaam Den Haag werkt samen met stichting Steenbreek aan een groene en klimaatbestendige stad. Ieder jaar reiken zij de Steenbreektrofee uit aan een innovatief en inspirerend project dat groen en water benut om Nederland klimaatbestendiger te maken.

Meedoen aan de Steenbreektrofee 2020

Alle gerealiseerde groene initiatieven kunnen winnen. De grootte van het initiatief is niet relevant. Zowel initiatieven op straat- of wijkniveau, als initiatieven op niveau van dorp en stad zijn welkom, als het maar bijdraagt aan een klimaatbestendige, groene en gezonde leefomgeving.
Het thema van de Steenbreektrofee is dit jaar ‘Samen voor meer groen in de buurt’. In een groene leefomgeving voelen meer insecten en andere dieren zich thuis, zorgen grote regenbuien voor minder wateroverlast en is het tijdens extreme hitte wat beter uit te houden.

Meld je nu aan

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juli 2020 via www.operatiesteenbreek.nl/steenbreektrofee. De jury beoordeelt alle inspirerende inzendingen en de drie beste initiatieven worden in september door de jury bezocht. De winnaar krijgt de Steenbreektrofee tijdens de Nationale Groendag op 15 oktober 2020 in Oss uitgereikt. De winnaar van de Steenbreektrofee 2020 ontvangt naast deze wisseltrofee ook de nodige media-aandacht, met onder andere een uitgebreid artikel in de Steenbreekspecial van Vakblad Groen en krijgt tevens als waardering een boom en vaste planten aangeboden.