Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

NEST call(s) for graduates

De kunstacademies zijn momenteel gesloten en hierdoor, ondanks al het harde werk, verloopt het landelijke afstuderen anders: de afstudeertentoonstellingen worden verplaatst of intiemer gepresenteerd. Nest wil de studenten van lichting 2020 (BA/MA autonoom) van alle kunstacademies in Nederland daarom uitnodigen om een foto van het afstudeerwerk in te sturen voor een omvangrijke tentoonstelling in de openbare ruimte van Den Haag. Vanaf juli zijn alle poster reclameborden in Den Haag gewijd aan deze afstudeerwerken.

Hoe het werkt:
Studeer je dit jaar af aan een opleiding Autonoom/Fine Art op een kunstacademie in Nederland?
– Stuur je werk vóór 1 juni naar info@nestruimte.nl o.v.v. ‘Call for Graduates’.
– Stuur max. 2 high res beelden op van de werken die je tentoongesteld wilt zien.
– Stuur een tekst over je werk van max. 200 woorden (ENG/NL).
– Noem daarbij: naam, afstudeerrichting, academie, website (optioneel).

De Selectiecommissie bestaat uit: Lieneke Hulshof – hoofdredacteur Mister Motley; Xander Karskens – directeur De Ateliers; Iris Kensmil – beeldend kunstenaar; Adam Nillissen – directeur Unfair Amsterdam; Benno Tempel – directeur Kunstmuseum Den Haag; Heske ten Cate – artistiek directeur Nest Den Haag.

Hieruit volgt een selectie van 20 inzendingen die een afspiegeling geven van het afstudeerwerk 2020. De geselecteerden krijgen ieder tien plekken in Den Haag. (n.b. druk- verspreidingskosten verzorgd door Nest).
Over de werken en kunstenaars worden teksten geschreven en gepubliceerd door Mister Motley.

Aanleverspecificaties: Staand PDF of JPG; A0 / 841mm x 1189mm; 300 DPI; CMYK/ RGB