Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Lever een bijdrage aan het jubileumbook van DNR

De Regentes bestaat 100 jaar. Een bijzonder pand waar menig Hagenees in het verleden zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald en dat nu alweer ruim 20 jaar bruist als wijktheater. De perfecte aanleiding om de roerige geschiedenis van dit karakteristieke Haagse pand eindelijk goed vast te leggen! En dat doet De Nieuwe Regentes in het prachtige boek ‘Van Water naar Theater’ met daarin alles over het ontstaan van het pand en de bijzondere verhalen die het herbergt. Natuurlijk wordt het in stijl vormgegeven en is er plek voor al die beelden die ze uit de archieven wisten op te duiken!
De basis van het boek ligt er, maar om het echt vorm te geven en te laten drukken, daar is nog wat geld voor nodig. Dus vandaar deze oproep: doe een donatie en draag bij aan de realisatie van dit bijzondere document!

Ga naar de notatiepagina