Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Hoera! De Nieuwe Regentes gaat weer open!

Vanaf woensdag 3 juni starten wij (DNR) weer met een corona-proof programma. 

Half maart ging ons prachtige Theater dicht. Middenin de voorbereidingen van het Jubileumjaar was het peens stil. Nu, 10 weken later, kunnen we gelukkig weer open. In een totaal nieuwe situatie. Zoals u van ons gewend bent zijn we op zoek gegaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Onze grote zaal leent zich uitstekend voor een ruime opzet waarin ieders veiligheid gegarandeerd kan worden. Het vrijwillige klusteam ging aan de slag en heeft tafeltjes gemaakt die ervoor zorgen dat we voldoende onderlinge afstand creëren met éxtra beenruimte en een drankje binnen handbereik. Daarbij ziet het er ook nog eens fantastisch uit!
Ook in de rest van het gebouw en in onze protocollen zijn aanpassingen gemaakt. Handgels bij binnenkomst, plexiglas schermen, bewegwijzerde looproutes, extra schoonmaakrondes, andere inzet van horeca. Zo is er standaard een drankje opgenomen in de entreeprijs. Op deze manier doen wij onze uiterste best om onze bezoekers een veilige en ontspannende ervaring te bezorgen. Hierbij vragen wij uiteraard ook om de medewerking van jou als theaterbezoeker. Aangezien er regelmatig wijzigingen zijn in de maatregelen vanuit de overheid, verwijzen wij je door naar onze website voor de meest up-to-date informatie.
Wij zien jullie graag weer terug voor een unieke beleving in het theater, die je misschien wel nooit zult vergeten.