Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Atelier De Werkplaats van Frans de Leef

De nicotinewanden in het atelier van Frans de Leef zijn inmiddels ontsmet en voorzien van een nieuwe lichtgrijze deklaag. De ruimte is geheel volgens de geldende anderhalve meter richtlijnen ingericht met een doordachte l(k)ooproute en er is zelfs gezorgd voor hand-ontsmettingsmiddel. Kortom: de deur is weer open en er wordt weer gewerkt en geëxposeerd! Er is o.a. een reprise te bekijken met een deel van de afscheidstentoonstelling ‘Frans de Leef het gezicht van Pulchri’, die van 20 december 2019 tot en met 19 januari 2020 te zien was in Pulchri Studio, aan het Lange Voorhout. Ook het Liber Amicorum dat op de finissage van de tentoonstelling in Pulchri aan Frans werd aangeboden ligt er ter inzage.
Heeft u al dit gemist, wilt u er nogmaals van genieten of gewoon uit interesse langskomen? Dat kan: alleen (de RIVM regels volgend) op afspraak en met maximaal 2 personen tegelijk kunt u het atelier bezoeken. Stuur een e-mail naar deleef@hetnet.nl of bel 06 123 53 247 voor een afspraak om u geheel vrijblijvend te ontvangen in Atelier De Werkplaats, Hendrik van Deventerstraat 1 bis, 2563 XP Den Haag.