Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Update Republiek Elektriek voorheen de Buurtcamping

Bericht van Bonny van der Burg van Republiek Elektriek (vh. de Buurtcamping). Nieuwe naam en nieuw e-mailadres

Hallo allemaal,
Voor wie het nog niet wist: we gaan er nog steeds van uit dat we een mooi en bijzonder programma gaan organiseren in het laatste weekend van augustus. Hoe dat er precies uit komt te zien weten we nog niet.
Maar we hebben wel een nieuwe naam: Republiek Elektriek. Binnenkort verschijnt het logo en ontwerpidee. Met een paar actieve mensen zijn we nu bezig na te denken over de camping, het programma, de
duurzaamheidsaspecten, de fondsenwerving etc. Ik begrijp dat het best lastig is communiceren, dat vind ik zelf soms ook. Al dat online gedoe maakt het er niet per se makkelijker en gezelliger op. Maar het is soms ook wel mooi om te zien wat voor nieuwe dynamiek dit weer geeft. Als je nu echt niet wilt of kunt vergaderen/praten/ kletsen via Zoom of een ander online medium, maar wel nog steeds mee wilt denken, of dingen wil organiseren, laat het mij dan weten, dan bellen we gewoon. Want we kunnen natuurlijk nog steeds wel wat praktische hulp gebruiken. Uiteraard hoop ik dat we binnenkort weer met elkaar aan tafel zitten, allemaal lekker door elkaar heen kletsen. Want zelfs dat ga je missen:-))
Laten we in ieder geval contact houden, op wat voor manier dan ook. Stay safe!

Het festival heeft een nieuwe naam, dus ook een nieuw email adres. Daaruit werk ik nu zo veel mogelijk.
Het is: info@republiekelektriek.nl. Kunnen jullie vanaf nu proberen daarnaartoe te mailen? Alvast dank!

Met vriendelijke groet, Bonny van der Burg, 0618018491