Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Samen thuis in de kunst: Financiële steun tijdens de coronacrisis

Cultuurschakel steunt en stimuleert Haagse kunst- en cultuurinitiatieven ook tijdens de coronacrisis vanuit ‘Samen thuis in de kunst’. Deze regeling is in het leven geroepen zodat Haagse vrijetijdskunstenaars ook nu aan kunst en cultuur kunnen blijven doen. Per initiatief is maximaal        € 1.000,- beschikbaar.

Nu wij met z’n allen vooral veel thuis zijn vanwege de coronacrisis, komen we vitamine C(ultuur) tekort. Gelukkig ontstaan er allerlei creatieve initiatieven, zoals online workshops, concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, fotoprojecten en diverse wedstrijden. Met initiatieven voor Haagse vrijetijdskunstenaars is CultuurSchakel heel blij. 

CultuurSchakel wil dit soort kunst- en cultuurinitiatieven voor en door Hagenaars stimuleren via een financiële steun. Heb je voor jouw idee bijvoorbeeld geld nodig voor de huur van microfoons, een technicus of productieleiding? Doe dan een aanvraag voor maximaal € 1.000,- vanuit ‘Samen thuis in de kunst’. Aanvragen is simpel, je vult een kort formulier in waarna een adviseur van CultuurSchakel contact met je opneemt om de aanvraag te bespreken. Je hoort daarna snel of je voor financiële steun in aanmerking komt.  

De regeling loopt totdat het budget op is en/of de maatregelen voor beperking van samenkomsten door de overheid zijn opgeheven. Kom daarom snel met jouw plan en laat zien hoe jij jouw stadsgenoten op een creatieve manier laat meedoen aan kunst en cultuur.  

Ga voor meer informatie naar www.cultuurschakel.nl/samenthuisindekunst