Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Open Ateliers Duinoord en omgeving 31 kunstenaars op 21 locaties

Voor de 11e keer organiseert Open Ateliers Duinoord en omgeving Open Ateliers op zaterdag en zondag 20 en 21 juni 2020. De deelnemende ateliers in Duinoord, het Zeehelden- en het Regentessekwartier zijn open van 12.00 tot 18.00 uur en te herkennen aan het logo van Open Ateliers.

In het atelier
Bij een groot deel van de kunstenaars kunnen bezoekers in het atelier zien hoe het werk gemaakt wordt en zo een glimp opvangen van het dagelijkse leven van schilders, tekenaars, etsers, beeldhouwers, fotografen, sieradenmakers, keramisten, textiel- en glaskunstenaars. En dat op 21 locaties. Veel van het tentoongestelde werk is te koop.

Start van de route
Het is handig om de wandel- of fietsroute te starten bij Artgallery/Makelaardij Koenders aan de Tweede Schuytstraat/ hoek Reinkenstraat: hier hangt of staat van elke kunstenaar een werk. Bezoekers kunnen al vanaf donderdag 4 juni (tot 25 juni) bij Artgallery Koenders terecht. Zie ook: www.openateliersduinoord.nl