Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Internationale ontmoetingen dichtbij Zomerkamp voor jongeren in ReVa

De wereld bestaat uit veel mensen met veel verschillende achtergronden. Kennen we elkaars achtergronden, tradities en geloven? Wat verbindt ons?

Op de pleinen van ReVa
Elk jaar organiseert het Interreligieus Beraad Segbroek (IBS), samen met anderen, een interreligieus en internationaal zomerkamp voor jongeren uit Oost-Europa en Nederland. In Bulgarije deden vorig jaar 40 jongeren mee. Dit jaar ontmoeten jongeren uit allerlei landen elkaar in Den Haag, op de pleinen van ReVa.

Waardevolle vriendschappen
Je kunt er bij zijn! Vijf dagen lang ontmoet je jongeren met andere religieuze en culturele achtergronden, je doet van alles samen, leert van elkaar en sluit waardevolle vriendschappen. De voertaal is Engels. Ben je tussen de 12 en 16 jaar en wil je deelnemen van 27 tot en met 31 juli? Meld je dan aan bij Mala van het Interreligieus Beraad Segbroek. Ook voor meer informatie: Mala 06-41052009.

Foto: IBS