Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Initiatieven in tijden van corona voor KonkreetNieuws

De buurtkrant KonkreetNieuws valt binnen enkele weken bij u in de bus. U kunt hem ook ophalen bij een van de 4 supermarkten in de wijk: de twee AH’s, Jumbo en de EkoPlaza. Het is ondanks de crisistijd toch een beetje een feestnummer geworden, want de KonkreetNieuws bestaat nu 5 jaar.

Oproep
In het volgende nummer willen we graag aandacht besteden aan allerlei sociale en culturele initiatieven die in de wijk opbloeien naar aanleiding van de coronacrisis, Zo is nu een professionele fotograaf bezig met een projectje in de Galileistraat waarbij hij bewoners portretteert tijdens deze lockdown, zijn er winkeliers en kunstenaars die aparte acties ontplooien.
Als u een initiatief meldt, dan neemt de redactie van KonkreetNieuws contact met u op. redactie@konkreetnieuws.nl