Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kleurplatenactie voor plantjes voor bewoners van Jonker Frans

Karin Olivier (Celsiusstraat) wil graag een kleurplatenactie opzetten voor de opa’s en oma’s op het Newtonplein. De actie houdt in dat met elke 3 kleurplaten er een plantje voor een oma of opa in het woonzorgcentrum Jonker Frans op het Newtonplein gestuurd wordt om de bewoners te steunen in deze moeilijke tijden zonder bezoek!

Karin deelt de kleurplaten uit aan de spelende kinderen op en rond het Newtonplein. De kleurplaten zijn ook te vinden bij kinderkledingwinkel Stokstaart, Weimarstraat 65. De kinderen kunnen de ingekleurde kleurplaat bij Karin in de bus gooien en zij zorgt voor de rest! Het adres staat op de kleurplaten.

Er is al een sponsor voor 100 plantjes gevonden.