Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Zorgt u voor iemand?

Iedereen die meer dan 8 uur per week en langer dan 3 maanden voor een naaste zorgt, is mantelzorger. Mantelzorgers staan er niet alleen voor. Daarom is het belangrijk om te weten dat mantelzorgers gebruik kunnen maken van ondersteuning.

Vragen en advies

Mantelzorgers kunnen terecht bij Servicepunten XL met vragen over inschrijven of inloggen op mantelzorgdenhaag.nl, vragen over allerlei regelingen, vergoedingen of over verlof. Graag op afspraak. Servicepunt XL in ‘t Lindenkwadrant aan de 2de Braamstraat 6 (070 2052480) of bij het Servicepunt XL in de Regenvalk aan het Regentesseplein 148 (070 2052660). Of mailen: wijkcentrumlindenkwadrant@voorwelzijn.nl of wijkcentrumderegenvalk@voorwelzijn.nl