Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Zitten in de Uitvindershof

Prijsvraag

Stichting Uitvindershof schrijft een prijsvraag uit om te komen tot een ontwerp voor een zitgedeelte in buurttuin ’De Uitvindershof’. Het winnende ontwerp wordt gerealiseerd.

Tuin voor en door de buurt

‘De Uitvindershof’ is een initiatief van buurtbewoners gesteund door gemeente Den Haag om een gezamenlijke tuin te creëren voor en door buurtbewoners. De tuin is al mooi aangekleed met behulp van buurtbewoners na het leggen van de basis door een aannemer. Maar de bezoekers missen nog een mooi zitelement.

De prijsvraag

Maak een pakkend, slim en/of creatief ontwerp voor een zitgelegenheid voor deze recent geopende buurttuin. Hou daarbij rekening met het thema van de buurt en ‘De Uitvindershof’. No limits; de enige must is dat het daadwerkelijk uitgevoerd moet kunnen worden, dus geen vliegende tapijten, tenzij je weet hoe dat te realiseren ;-). Voorwaarde is dat het past in de aangewezen plek in de tuin. Denk daarbij ook aan materiaalkeuzes etc. Je mag individueel deelnemen, vanaf de leeftijd van 16 jaar. Alle ontwerpen zijn in basis beschermd door auteursrecht. Bij deelname aan de ontwerpwedstrijd geef je toestemming om het opgestuurde ontwerp te mogen publiceren en te realiseren.

Insturen

Stuur jouw ontwerp (liefst in PDF) + toelichting van maximaal twee pagina’s naar: prijsvraag@uitvindershof.nl t.a.v. Annick. De inschrijving startte 20 januari 2020 en de deadline staat op 15 maart 2020. De jury beoordeelt alle ontwerpen en op 4 april 2020 wordt de prijswinnaar bekend gemaakt! Neem bij vragen contact op met Annick via e-mail: prijsvraag@uitvindershof.nl.