Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Bijzondere tentoonstelling in buurt-en-kerkhuis Bethel

Op 30 januari wordt in Bethel de uitgave van het boek ‘Dat wonderlijke kerkasiel – de non-stop viering in de Haagse Bethelkapel’ gepresenteerd en gevierd. Tegelijkertijd wordt dan de expositie geopend van werken van Hansa Versteeg, schilder van Madonna del Mare Nostrum, dat een icoon van het kerkasiel werd. Zijn bijzondere werken zullen bij Bethel een maand lang te zien zijn.
Voor de te verwachten belangstelling wil Bethel zijn openingstijden verruimen. Daarvoor zoeken Bethel vrijwilligers, die enkele middagen in februari bezoekers kunnen ontvangen. Wie dat wil, kan zich aanmelden bij Klaas Bruins, kbruins@stek-denhaag.nl of 070 3181656 en krijgt als waardering dit boek over het kerkasiel cadeau.