Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Winterschool 2019 voor senioren

Ook dit jaar organiseert KOO weer een Winterschool op verschillende locaties, waaronder in een aantal Haagse bibliotheken en locaties van Schroeder.

In de kerstvakantie is er op het vlak van kunstonderwijs niet veel te doen. KOO, de Openbare Bibliotheek Den Haag en Schroeder brengen daar verandering in met deze 4e editie van de Winterschool voor senioren. Van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari zijn er allerlei lessen te volgen op het gebied van beeldende kunst. Denk  aan een workshop sieraden maken, tekenen/schilderen, boetseren of fotograferen. De Winterschool wil hiermee in de creatieve en expressieve behoeften van senioren voorzien, juist nu er een periode aanbreekt waarin het aanbod van kunstlessen klein is.

Iedereen is van harte welkom. Lees Flyer Winterschool voor senioren of kijk op  www.koo.nl/winterschool voor meer info