Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

‘Vraagelkaar’ verbindt buurtgenoten in de Haagse winter

In Den Haag verzorgt Vraagelkaar in december en januari sprankelende carrousels met gratis high tea en workshops.
Voor alle inwoners van Den Haag die een kerstlichtje willen maken, willen ontspannen met stoelyoga of gewoon willen genieten van een sprankelende dansworkshop of gezellig praatje; iedereen kan plaatsnemen in de gelukscarrousel® en in contact komen met fijne buurtgenoten die het ook leuk vinden om samen iets te doen, zoals wandelen of een kaartje leggen.

Hoe vaak horen we niet dat iemand het zo gezellig zou vinden om een strandwandeling te maken en daarna op te warmen in een café met een lekkere warme chocolademelk, maar niet weet met wie. En dat terwijl er op loopafstand mensen zijn die precies hetzelfde wensen? Vraagelkaar brengt juist in deze donkere wintermaanden buurtgenoten graag met elkaar in contact. Samen is het zoveel gezelliger in de stad. Tijdens de bijeenkomsten kun je aangeven wat je leuk vindt om te doen; wandelen, fietsen of een keer naar het museum of het theater gaan. Ook als je het leuk vindt om iets voor een ander te betekenen: tuinieren, koken of een keertje de hond uitlaten. De Vraagelkaar inspiratiecoaches brengen bezoekers graag in contact met iemand die precies bij ze past. Zodat elke Hagenees en Hagenaar deze winter een sprankje geluk kan ervaren.

Op verschillende locaties nodigen we inwoners van Den Haag graag uit om deel te nemen aan deze hartverwarmende bijeenkomsten. Op vrijdag 13 december van 14.00 tot 16.00 uur komt de gelukscarrousel in wijkcentrum De Regenvalk, Regentesseplein 148.
De bijeenkomsten zijn gratis, maar aanmelden is vereist. Dit kan via www.vraagelkaar.nl/cafe, via: vraag@vraagelkaar.nl of via: 088-7878901.