Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Lustrum voor gezellige kerstmarkt Jonker Frans

De traditionele kerstmarkt die op woensdag 11 december a.s. in “Jonker Frans” wordt gehouden, heeft deze keer een extra feestelijk tintje. Het evenement, waarbij de in dit zorgcentrum woonachtige ouderen en mensen uit de buurt elkaar in een gezellige ambiance kunnen ontmoeten, zal voor de vijfde achtereenvolgende keer plaatsvinden.
Tijdens het lustrum valt er voor iedereen weer van alles te beleven. Zo zijn er diverse kraampjes te vinden waar voor weinig geld tal van producten worden aangeboden, waaronder kleding, gehaakte poppen, plantjes en ook is er aandacht voor uiterlijke verzorging. Maar de nadruk ligt natuurlijk op de aanstaande feestdagen. Niet alleen kunnen er tijdens het gezellige gebeuren leuke kerstkaarten worden gekocht, maar ook wordt de gelegenheid geboden deze zelf te maken. Dat geldt ook voor het samenstellen van een eigen kerststukje. Wie minder creatief is, kan kant en klare kerstdecoratie aanschaffen.
Ook wordt met het aanbieden van oliebonnen, glühwein en chocolademelk alvast een voorschot op het nieuwe jaar genomen. Het filiaal van Albert Heijn in de nabijgelegen Weimarstaat zal, net zoals in de voorgaande jaren, voor nog meer lekkernijen zorgen. Een optreden van een koor dat stemmige kerstliedjes ten gehore zal brengen, maakt de sfeervolle ambiance compleet.
De organisatie van de kerstmarkt is wederom in handen van Florence en Dagactiviteiten voor Ouderen (DAO) van Middin die de bewoners van Jonkers Frans bijstaan in hun dagelijks leven. Het woonzorgcentrum zelf is te vinden op het Newtonplein 100 waar de kerstmarkt op 11 december a.s. van 14.00 t/m 16.00 uur zal worden gehouden.