Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

‘Meest duurzame restaurant’ ‘Veggies on Fire’ aan de Beeklaan

Vegan restaurant ‘Veggies on Fire’, Beeklaan 385 Den Haag werd tijdens de prijsuitreiking van de Gaia Green Awards 2019 op 24 september uitgeroepen tot het ‘meest groene’ restaurant van Nederland en België. Veggies on Fire is al EKO Goud gecertificeerd en heeft het Certificaat ‘Palmolie Vrij’.

Duurzaamheid in de genen

De eigenaren van Veggies on Fire hebben duurzaamheid in de genen. Bij de opbouw van het restaurant gebruikten ze duurzame verf, het meubilair in het restaurant is door henzelf gerenoveerd en de bar en de spoelkeuken zijn geheel gebouwd uit Zuid-Hollands naaldhout. De keuken van Veggies is volledig ‘plantaardig’ en het restaurant gebruikt ook geen palmolie.
De Gaia Green Awards worden uitgereikt aan horecalocaties die zich het afgelopen jaar aantoonbaar hebben ingespannen om hun organisatie in de volle breedte te verduurzamen.