Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

GroenLinks organiseert op 9 november stadsconferentie in De Prael

GroenLinks organiseert stadsconferentie: “Wij gaan die krachten bundelen.”

Op 9 november organiseert GroenLinks Den Haag haar eerste stadsconferentie. In Brouwerij De Prael maken volksvertegenwoordigers samen met bewoners en initiatieven plannen voor een stad waarin iedereen mee kan doen. Voorzitter Liesbeth Hofs: “Den Haag lijkt vaak verdeeld, maar veel bewoners en organisaties zijn bezig om onze stad te verbinden. Wij gaan die krachten bundelen.”

GroenLinks wil bewoners, experts, wijkinitiatieven en volksvertegenwoordigers laten samenwerken op de grote uitdagingen die in onze stad spelen. De stadsconferentie vormt daarbij de eerste stap, met sessies over een eerlijke energietransitie, uitval in het MBO en discriminatie op de arbeidsmarkt. Fractievoorzitter Arjen Kapteijns: “Inclusief onderwijs, de energietransitie en een eerlijke arbeidsmarkt zijn bij uitstek uitdagingen die wij als stad alleen echt kunnen oppakken als we daar iedereen bij meenemen. De ervaringen en ideeën van bewoners en initiatieven zijn daarbij leidend.”

Wil je er ook bij zijn? Toegang voor de stadsconferentie is gratis, maar er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geef je daarom op via https://denhaag.groenlinks.nl/agenda/stadsconferentie