Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gratis naar Kunstmuseum Den Haag Een cultureel avondje uit

Het Kunstmuseum Den Haag (voorheen Gemeentemuseum Den Haag) organiseert een gratis, cultureel avondje voor iedereen in Segbroek. U bent van harte welkom met uw buren, (klein)kinderen, familie en bekenden.

Monet, Madonna en Beyoncé

Geniet van de tentoonstelling over Monet of de swingende expositie ‘Let’s Dance’, over dansmode van tutu tot pattas. Bewonder de danskleding van Madonna, Beyoncé en John Travolta en droom weg tussen de waterlelies van Monet en nog veel meer! Er is genoeg te zien en te doen, ook voor kinderen. De avond wordt afgesloten met een drankje en hapje, voordat de bussen u weer naar de bibliotheek terugbrengen.

13 november

Het museum nodigt alle Hagenaars en Hagenezen, uit alle wijken, uit voor een gezellige avond in het museum. Op 13 november van 17.45 tot 21.00 uur is Segbroek aan de beurt.

Wilt u mee?

Dat kan! Bibliotheek Segbroek is een van de vertrekpunten. De avond is gratis, maar wel graag reserveren. Dat kan telefonisch: 070- 353 55 11, of segbroek@bibliotheekdenhaag.nl of aan de balie. U krijgt dan ook informatie over het vervoer.