Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Global Dance Festival in De Nieuwe Regentes 1 en 2 november

Twee dagen vol werelddans, passie en inspiratie. Dans vanuit de hele wereld in Den Haag op 1 en 2 november.

WereldDansWerkPlaats organiseert samen met theater De Nieuwe Regentes de eerste editie van het Global Dance Festival op vrijdag 1 en zaterdag 2 november. Het Global Dance Festival brengt dansstijlen vanuit de hele wereld naar Den Haag. Een sprankelend festival vol van optredens, workshops, documentaires, global bazar en een debat. Op het festival zijn niet alleen professionals te zien, ook danstalent krijgt een kans om onderdeel te zijn van het festival tijdens Global Dance Talents en de danstheaterproductie Dragon’s Child.

Kijk hier voor verdere informatie.