Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Energierijke Bijeenkomsten: het Buurtteam nodigt je uit

Na de succesvolle Energierijke Bijeenkomsten vorig jaar zijn er in Moerwijk-Oost, Molenwijk/Puntpark en buurt Konings- en Regentesseplein enthousiaste, betrokken bewoners met een aantal ideeën voor de buurt aan de slag gegaan. Dit jaar nodigen deze buurtteams hun buurtgenoten uit om weer bij elkaar te komen om van de plannen gerichte acties te maken om zo hun wijk klaar te maken voor de toekomst.

De buurtteams Kopgroep 2030 uit de buurt Konings- en Regentesseplein, Energierijk Moerwijk en Energierijk Molenwijk/Puntpark komen regelmatig bij elkaar om de stappen naar een aardgasvrije en groene buurt verder uit te werken. Hierin nemen zij de eisen en wensen van de buurt op die in de vorige bijeenkomsten gedeeld zijn. Op de aankomende Energierijk Bijeenkomsten laten de buurtteams zien wat afgelopen jaar in hun buurt is gedaan en wat ze nog graag willen doen om de buurt mooier, schoner en groener te maken. Dat doen de buurtteams natuurlijk het liefst met buurtgenoten!

Doe je mee?
De avonden vinden plaats op diverse dagen en locaties. Deelname is gratis en voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.
Energierijke Bijeenkomst Konings- en Regentesseplein
Woensdag 30 oktober, van 19.00 tot 22.00 uur in NEST (Constant Rebecqueplein 20b)
Lees verder of vul direct het aanmeldformulier in.

Lees hier over de Energierijke Bijeenkomsten