Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Een snoer van parels – 29 oktober Bibliotheek Segbroek

‘Een Snoer van Parels’ is een gezellige training onder leiding van Anita Poolman en Martine de Moor. We vertellen elkaar verhalen, we schrijven ze op, we lezen ze voor. De verhalen en gedichten worden samengebracht in een boekje en op 28 maart 2020 is in Laaktheater een feestelijke afsluiting, een verhalenfestival!

Met elkaar gaan we een glanzend en kostbaar snoer van allerlei parels rijgen: “parels” van verhalen en gedichten. Het is heerlijk en bevrijdend om te praten over waar we van houden, wat ontroert, waar we kracht uithalen, wat we niet begrijpen, wat ons verdriet doet of wat blij maakt … Het leven is één groot verhaal. Het vertellen van verhalen is zo oud als de mensheid. Verhalen over onze families, over onszelf, verhalen achter voorwerpen, verhalen uit onze herinnering … Door die verhalen leren we de ander en onszelf beter kennen. Zonder verhalen is het leven leeg, koud en eenzaam. Laten we ons in elkaar verdiepen …

Deze training bestaat uit 6 bijeenkomsten op dinsdagochtend, te beginnen op 29 oktober, met een afsluiting in het bovengenoemd theater. Deelname is gratis.

Reserveren?
Wil je deelnemen? Dan kun je dat laten weten door te bellen naar 070-353 55 11, te mailen naar segbroek@bibliotheekdenhaag.nl of je op te geven in de bibliotheek.Er is plaats voor circa 15 deelnemers.

Bibliotheek Segbroek Weimarstraat 353 Den Haag