Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

7 year old me – Wim T. Schippers & Daniël van Straalen in Nest

De gevoeligheid voor taal, humor en de banaliteit van het alledaagse staan centraal in de tentoonstelling 7 year old me. Nest toont Wim T. Schippers en Daniël van Straalen in een unieke samenwerking. Op een speelse, maar serieuze manier dichten ze waarde toe aan ogenschijnlijk waardeloze dingen. Door bestaande, alhoewel onzichtbare codes te ontwrichten, werpen de kunstenaars je terug op je eigen intuïtie waarbij de anti-climax zegeviert.
In aanloop naar de tentoonstelling hebben Schippers en van Straalen veelvuldig contact met elkaar. Ze hebben geschreven, hun hoofden gebroken en elkaar uitgedaagd. 7 year old me toont nieuw en vertrouwd werk van beide kunstenaars.

Gastcuratoren: Melchior Jaspers & Julia Mullié

Opening: vr 15 november 20.00 uur

Let op: Voor deze tentoonstelling heeft Nest haar openingstijden in de kerstvakantie verruimd.

Meer informatie