Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Soep met liefde/Maak het mee, een verhalenfestival

Op 3 november organiseert De Nieuwe Regentes in de serie, Soep mét Liefde | Maak het Mee, een Verhalen Festival.

DNR is op zoek naar buurtbewoners die een/hun verhaal willen (leren) vertellen. Dat mag van alles zijn: ontroerend, persoonlijk of oud, actueel of gek. Iedereen heeft zo’n verhaal. Ook jij! Proberen? Natuurlijk, gewoon doen!

Geef je op voor een gratis workshop op dinsdagavond 8 oktober van 19.00-22.00 uur onder leiding van een enthousiaste expert! Mogelijk volgt er nog een individuele training eind oktober. Tijdens het festival op 3 november vertel je je verhaal aan een klein groepje buurtbewoners aan tafel onder het genot van een kop soep.

Als je mee wilt doen stuur dan voor​ 4 oktober een mailtje naar nancy.verkooijen@denieuweregentes.nl