Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Prijsvraag ontwerp logo Kopgroep 2030

Den Haag wil als stad in 2040 klimaatneutraal zijn en zij wil dit samen met bewoners en bedrijven doen, waarbij de nadruk ligt op lokale, duurzame initiatieven. Er zijn hiervoor 10 focuswijken aangewezen waarvan Koningsplein en Regentessenplein en omgeving er een is. Bewoners van de buurt zijn uitgenodigd zelf het voortouw te nemen en te bepalen hoe de stap naar duurzame energie eruit gaat zien. Samen met de buurt en alle bestaande buurtinitiatieven gaat Kopgroep 2030 in samenwerking met Duurzaam Den Haag aan de slag om de energietransitie vorm te geven. Kopgroep 2030 bestaat uit een groep bewoners en zij wil de wensen en behoeftes van de buurtbewoners beter leren kennen en samen kijken hoe de buurt groener kan worden met meer schone energie.

Kopgroep 2030 is actief in de buurt rondom het Koningsplein en Regentesseplein. Kopgroep 2030 heeft wel een gezicht nodig. Daar hoort als eerste een logo bij en later meer zichtbare elementen in de buurt. We willen een bewoner uit de buurt vragen om het logo te ontwerpen. Hiervoor doen we een oproep: Lever je idee in voor een logo. Wanneer we je idee kiezen mag je het logo ontwerpen dat we nog 10 jaar in de buurt gaan zien!
Voor de beste 5 serieuze inzendingen hebben we een cadeaubon ter waarde van €50 of een hofpas met daarop €50 te besteden. Wanneer jouw idee wordt gekozen, krijg je een opdracht en word je vergoed voor de uren tot max. €300.
Wanneer je idee niet gekozen wordt willen we je wel nog graag benaderen in de toekomst als vriend van de Kopgroep 2030.
Wat zijn de voorwaarden om mee te doen aan de inschrijving voor het logo ontwerp?
· We zoeken een logo dat het geografische aspect, de buurt van onze Kopgroep 2030, laat zien.
· We willen iets laten zien van onze doelstellingen: groener en schone energie
· Je mag meedoen als je in de buurt woont. We nemen de buurt wel een beetje breder dus op de randjes mag ook.
· Je inzending voor het idee hoef je nog niet helemaal uit te werken.
· Wanneer je idee gekozen wordt en je het logo gaat maken, moet het ontwerp klaar zijn op 16 oktober.
· Het uiteindelijke ontwerp moet opgeleverd worden in png en vector zodat we ze kunnen gebruiken op print en online.
· Acquisitie op basis van deze prijsvraag wordt niet op prijs gesteld en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
· We maken de winnaars van de cadeaubonnen/hofpas en de uiteindelijke opdracht publiek bekend (via social media).
De inzendingen voor ideeën moeten uiterlijk dinsdag 1 oktober binnen zijn. Bovenstaande beschrijving staat tevens in bijgevoegd pdf bestand.

Mail je idee naar Kopgroep2030@gmail.com

(afbeelding: Wielerkrant)