Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Eindpresentatie wijkproject Buurt-Bewoners-Verbonden op 28 september

Miriam L’Herminez en Marna Ouwehand hebben in de afgelopen zomermaand vele bewoners ontmoet en gesproken over hun ervaringen in de wijk. Daaruit zijn verhalen verzameld en opgetekend. En er is een kunstwerk in de maak met aangeleverde papieren materialen. Iedereen die aan dit project Buurt-Bewoners-Verbonden heeft meegewerkt of interesse heeft in het eindresultaat, is van harte welkom voor de eindpresentatie op zaterdag 28 september van 16.00 – 17.00 uur. Annette de Graaf, stadsdeeldirecteur Segbroek, zal aanwezig zijn om de kunstinstallatie te onthullen.