Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kopgroep 2030 “Er liggen nu veel kansen voor kleine VVE’s”

Buurtinitiatief Kopgroep 2030 gaat zich in samenwerking met onder andere Duurzaam Den Haag en de gemeente de komende tien jaar richten op het verduurzamen van het Regentesseplein en Koningsplein en omgeving. Door en voor de buurt. Een prachtige kans voor kleine VVEs in die buurt.

12 september

Op donderdag 12 september organiseert Kopgroep 2030 een informatiebijeenkomst voor de kleinere VVE’s in de buurt Konings- en Regentesseplein over de do’s en don’ts en de kansen bij het proces van verduurzamen. Die bijeenkomst vindt plaats in het Copernicus Dienstencentrum, Daguerrestraat 16, van 19.30 tot 22.00 uur.

Programma

Kopgroep 2030 deelt deze avond hun ideeën en ervaringen. Ze geven bezoekers in elk geval een korte handleiding van een succesvol stappenplan mee naar huis en ze hopen dat dit de vele honderden kleine VvE’s in de buurt zal stimuleren om het proces van verduurzamen in ieder geval op te starten of, wanneer ze al gestart zijn, dit op een slimme manier tot een succes te brengen. Er liggen momenteel veel kansen voor de kleine VvEs om dit juist nú te verwezenlijken. Weet je zeker dat je komt, mail of sms dan even een bevestiging naar rene.lherminez@gmail.com of 0646284900