Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Klik & Tik cursussen in de bieb

Oefenen in bibliotheek Segbroek
In samenwerking met Stichting Eekta en Vobis worden iedere dinsdag en vrijdag Klik & Tik cursussen in bibliotheek Segbroek gegeven. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het gebruik van de computer en die basisvaardigheden verder willen verbeteren. U oefent met taal, rekenen, internetten en omgaan met geld. De cursisten doorlopen de onlinecursus en doen de oefeningen die daarbij horen. Er is een stagiair aanwezig die de cursisten begeleidt bij de oefeningen.
Wilt u digitaal vaardiger worden of wilt u aan de slag met de Nederlandse taal? Dan kunt u terecht in bibliotheek Segbroek. De cursus is gratis

Tijd: iedere dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.
Plaats: Bibliotheek Segbroek, Weimarstraat 353