Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Dansers van alle leeftijden gezocht voor DeDDDD Christmas Carol

De Dutch Don’t Dance Division zoekt dansers tussen de 5 en 65+ jaar oud van alle niveaus voor hun spiksplinternieuwe kerstvoorstelling ‘A Christmas Carol’.

Net als ieder jaar nodigt De Dutch Don’t Dance Division dansers van alle leeftijden uit om auditie te komen doen voor hun jaarlijkse kerstproductie. Zo ook voor de spiksplinternieuwe voorstelling ‘A Christmas Carol’. Dit magische kerstballet wordt gevuld met een het liefst zo groot mogelijke verscheidenheid aan dansers. Jong, oud, amateur, professional of dansvakstudent. De Dutch Don’t Dance Division heeft een passende rol voor iedereen tussen de 5 en 65+ jaar!

Over ‘A Christmas Carol’
Het beroemde kerstverhaal ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens werd in 1992 tot een ballet bewerkt door componist Carl Davis. Dit verhaal, waarin de oude man Scrooge in één nacht verandert van een zelfzuchtig persoon tot een liefdevolle weldoener, is tijdloos.
Zoals ook het geval was bij De Dutch Don’t Dance Divisions tophit ‘Alice In Winter Wonderland’ weet het Haagse dansgezelschap ook dit ballet een eigen karakter te geven. Geen traditioneel Britse interpretatie, maar Den Haag en Scheveningen van begin vorige eeuw zullen een belangrijke rol spelen.

Wederom een unieke wereldpremière!
De feestelijke partituur van Carl Davis vermengt klassieke muziek met traditionele Christmas Carols. De succesvolle samenwerking van het Residentie Orkest, Zuiderstrandtheater en De Dutch Don’t Dance Division leidt zeker opnieuw tot een publiekslieveling.

Auditie doen?
Ben je tussen de 5 en 65+ jaar oud en gek op dans en theater? Schrijf je dan nu via www.ddddd.nu/auditie/ in voor de audities. Wie weet schitter jij van 25 t/m 29 december in ‘A Christmas Carol’!

Auditiedata en categorieën
Woensdag 18 september:
– Kinderen 5 t/m 7 jaar
– Kinderen 8 t/m 10 jaar

Zaterdag 21 september:
– Kinderen 11 t/m 13 jaar
– Gevorderde amateurs, vooropleiding dansstudenten en MBO dansstudenten van 14 t/m 25 jaar (Corps de Ballet)

Zondag 22 september:
– Professionals & HBO dansvakstudenten
– Amateurdansers en ex-dansers 16 t/m 65+ jaar voor karakterrollen