Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Buurtcamping op De Verademing 30, 31 augustus en 1 september 2019

Met trots presenteren we het programma van de Buurtcamping. Het is ons gelukt een divers en afwisselend programma samen te stellen. Heel veel mensen werken belangeloos mee om dit weekend tot een succes te maken. De lokale ondernemers sponsoren eten en drinken, vrijwilligers organiseren activiteiten, en van andere organisaties mogen we spullen lenen.
Op vrijdag 30 augustus wordt iedereen welkom geheten door de trommelaars van Brassa en uitgenodigd om mee te doen aan het gezamenlijke buurtdiner. (Neem eten mee om te delen en borden en bestek!) Het festival wordt officieel geopend door de wethouder met aansluitend een dansperformance van De Dutch Don’t Dance Division. We sluiten de avond af met de Buurtmusical. ‘Wat een Verademing’ is een pop-up musical met ons park als decor. Een werkloze man, gevangen in doelloosheid en een overwerkte dame, gevalletje burn-out, hebben de hoop op ware liefde opgegeven. Dan komen ze elkaar tegen, in ons buurtpark. Tijdens vier seizoenen zien we de liefde ontwikkelen en veranderen, samen met het park. Hoe de voorstelling afloopt is in handen van het publiek!

Op zaterdag 31 augustus kun je sporten, knutselen, luisteren en dansen op muziek van lokale bands en je laten schminken. Op het sportterrein kun je meedoen aan een volleybaltoernooi. Daarnaast zijn er kraampjes en is er eten van ondernemers uit de buurt om van te genieten. Alles zoveel mogelijk duurzaam en biologisch. Het bier komt van Eiber, de sapjes en brownies van Fine Fresh Food, en de soto soep van Ome Steef!

Op zondagochtend 1 september kun je kiezen tussen uitslapen of lekker vroeg uit de veren. Om 9.30 uur kun je meedoen met de Tai Chi van Fire Dragon óf Yoga met Lara. Om 12.00 uur kun je bijkomen op de jazzy muziek van Miguel Sucasas Bjones & Albert Casán Millà.
– – – –
Vrijdag 30 augustus
17.45 Brassa – percussie-optreden
18.15 Opening door wethouder Van Asten
18.20 Buurtdiner potluck
18.30 DDDD – korte dansperformance
20.30 ‘Wat een verademing’ Buurtmusical deel 1

Zaterdag 31 augustus
Kraampjes, knutselen, sporten, eten en drinken
Presentatie door Lizzy de Wilde
10.00 Ochtendgymnastiek o.l.v. Hidden Gym
11.00 Ukkie concert voor kinderen vanaf 4 jaar
12.15 My Universe – muzikaal pop/country/soul trio
12.30 Volleybaltoernooi – start op het sportveld
13.30 Elise Joy – singer/songwriter
15.00 Moskito – blues/funk/rock band uit de buurt
16.00 Aad vd Wuppert – dj uit de buurt
17.30 Sunny Rays – reggae/ska/rap band
18.15 Aad vd Wuppert
19.30 Skavenhage – ska, opgewekte dansmuziek uit de buurt
20.30 ‘Wat een verademing’ Buurtmusical deel 2

Zondag 1 september
9.30 Tai Chi workshop
9.30 Yoga workshop
12.00 Miguel Sucasas Bjones & Albert Casán Millà – jazz

www.deverademing.debuurtcamping.nl/
facebook.com/De-Buurtcamping-Den-Haag-