Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Zonder sticker van KonkreetNieuws geen krant in de bus in 2020!

Het kwam al eerder in onze krant aan de orde: per 1 januari 2020 verandert het ja/nee-, of ja/ja- of nee/nee-stickerbeleid in onze gemeente. Dit alles in het kader van de klimaatplannen van het college van Den Haag

Geen sticker: geen buurtkrant

Op zich is het natuurlijk goed dat u geen ongevraagde reclame meer in de bus krijgt. Maar als u geen sticker op de brievenbus heeft, krijgt u ook de buurtkrant niet meer volgend jaar. U moet op de brievenbus met een sticker aangeven wat u wilt. Als u bijvoorbeeld alleen de KonkreetNieuws in de bus wilt hebben, kunt u een kleine vierkante sticker (zie foto) aanvragen. Aanvragen kan per mail via redactie@konkreetnieuws.nl