Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Zaterdag 10 augustus Plantdag geveltuintjes Beeklaan

Een aantal bewoners van de Beeklaan heeft het initiatief genomen om een groenere straat te realiseren. Ze hebben dit initiatief ‘Bloeiend Beeklaan’ genoemd. In de afgelopen weken zijn enkele grotere en kleinere geveltuintjes aangelegd door de gemeente Den Haag.

Op zaterdag 10 augustus vanaf 10.00 uur worden er planten geleverd en de bewoners zullen deze planten in de nieuw aangelegde geveltuinen. Iedereen is welkom om een en ander te bekijken. De plantmanifestatie vindt op 10 augustus plaats in het laatste deel van de Beeklaan, tussen de Noorderbeekstraat en de Loosduinseweg.

Op Facebook is het initiatief terug te vinden met de naam Bloeiend Beeklaan.