Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Global Dance Festival- Nieuw werelddansfestival in DNR

Op 13 juli a.s. tijdens Summer Dancespiration kun je kennis maken met het Global Dance Festival en de danstrajecten aanlopend hiernaartoe. WereldDansWerkplaats en Theater De Nieuwe Regentes slaan de handen ineen met een nieuw tweedaags festival voor werelddansmakers en liefhebbers op 1 en 2 november 2019 in Theater De Nieuwe Regentes.
Er is ruimte om jouw ideeën te delen: we horen graag hoe je als danser, docent, maker een bijdrage kan leveren aan het festival en het avondprogramma in het theater. Tot slot luiden we samen de zomer in tijdens de workshop Dominican Bachata door Shalini Shines.

Summer Dancespiration
zaterdag 13 juli a.s.
14.30 tot 16.30 uur
Theater De Nieuwe Regentes, Den Haag

De toegang tot Summer Dancepiration is gratis, aanmelden kan via
publiciteit@denieuweregentes.nl

Werken bij WereldDansWerkPlaats? 

WereldDansWerkPlaats is op zoek naar nieuwe medewerkers (stage ook mogelijk) voor publiciteit en productie. Als medewerker bij WereldDansWerkPlaats ben je direct betrokken bij o.a. de voorbereidende en uitvoerende fase van het Global Dance Festival in Theater De Nieuwe Regentes.

Interesse? Neem contact op met Jolanda Boejharat:
jolanda@werelddanswerkplaats.nl