Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De Prael ‘Haagse Werkgever van het Jaar’

Op 1 mei, Dag van de Arbeid, ontving De Prael de prijs ‘Haagse Werkgever van het Jaar’. Erlijn Wenink van GroenLinks Den Haag reikte de jaarlijkse prijs in De Prael uit. De Prael biedt aan 70 mensen werk. Mensen die graag willen werken, maar vaak moeilijk aan de slag komen.

Mens & Bier

Het gaat bij De Prael niet enkel om het brouwen (en het proeven) van bier, maar De Prael biedt ook werkgelegenheid aan mensen met, wat tegenwoordig heet, een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Erlijn Wenink: “De Prael is echt een fantastisch voorbeeld van puur sociaal werkgeverschap, met oprechte aandacht voor mensen.”

Samenwerking

De prijs van GroenLinks wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Henk Velders en Jan Koppen van de Prael beklemtonen dat ze hun missie en visie ook zo snel hebben kunnen bereiken dankzij de prettige samenwerking met de gemeente en met de zorginstellingen. En natuurlijk dankzij het harde werk en de grote inzet van de medewerkers. 70 in getal!