Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Buurtcamping op De Verademing 30/31 augustus en 1 september

Heel Segbroek ontmoet elkaar op De Buurtcamping
Ook dit jaar gaan buurtbewoners uit het Regentesse- en Valkenboskwartier weer op vakantie in hun eigen park. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Buiten slapen in eigen tenten, leententen, caravans en kampeerbusjes. Iedereen kan zelf zien en ervaren dat de vernieuwing van het park De Verademing een succes is geworden.

Voor wat extra saamhorigheid organiseren we op vrijdagavond een buurtpicknick voor de hele wijk en op zaterdag- en zondagochtend een gezamenlijk (gratis) ontbijt voor de kampeerders. Geen zin om te kamperen, maar wel sfeer proeven? Kom langs voor de gezelligheid. Er is een heel programma voor jong en oud, van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Met de buurtpicknick openen we op vrijdag het programma, met onder andere een optreden van de Dutch Don’t Dance Division en met muziek en dans van de Buurtmoesjikal over Park De Verademing. Op zaterdag zijn er kraampjes, kun je genieten van sportieve en creatieve activiteiten en van muziek van mede-buurtbewoners. Uitgebreid aandacht voor de groene en duurzame aspecten van een camping, is gezond en verantwoord eten en drinken, onder andere de beroemde sotosoep van Ome Steef. Op zondag is er in de ochtend tai chi, yoga en verder jazzy muziek. In de loop van de middag sluiten we zachtjesaan de zaak en kan iedereen met nieuwe vrienden en bekenden en met een goed gevoel over onze buurt weer naar huis.

Een plek op de stadscamping kost 20 euro. Voor elke volwassenen komt daar 5 euro bovenop, kinderen en mensen met een Ooievaarspas kamperen gratis. Als je geen tent hebt, dan kun je die met toebehoren lenen. Zo kunnen ouders met kinderen die minder te besteden hebben, toch even een vakantiegevoel ervaren. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Geef je snel op, want we kunnen maar een beperkt aantal tenten plaatsen.

http://deverademing.debuurtcamping.nl/
https://www.facebook.com/De-Buurtcamping-Den-Haag-De-VerademingVerademing een succes is geworden.