Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Brainstorm over cultuur uit Oost-Europa

De afgelopen jaren heeft theater De Nieuwe Regentes veel gedaan voor, door & met de buurt. Met programma’s en projecten die aansluiten bij de interesse van bewoners in de omgeving van ‘t theater. Producties als Zand & Veen en InSpiRituals.
Maar De Nieuwe Regentes wil meer. Niet alleen zelf mensen benaderen om mee te doen en samen iets aan te
pakken. Maar vooral ook ruimte bieden aan initiatieven uit de buurt, wijk en stad. Ruimte geven aan mensen met eigen ideeën, plannen en dromen. Omdat er veel mensen in de wijk wonen die oorspronkelijk uit Oost-
Europa komen, willen we samen een dag organiseren die in het teken staat van Cultuur uit Oost-Europa. Op 28 september hebben hiervoor ons theater gereserveerd.
Maar voordat het zover is hebben we ideeën en dromen nodig. Ideeën en dromen van mensen uit de wijk en dus ook van jou. Daarom nodigen we je uit om op 18 juli mee te komen denken over de invulling van 28 september.
Laat je even weten of je komt? Dat kan door een mail te sturen naar Nancy.Verkooijen@denieuweregentes.nl

Praktische informatie
Wanneer? 18 juli. Hoe laat? 18.30-20.00 uur. Waar? Theater de Nieuwe Regentes, Weimarstraat 63 Den Haag
Mocht je niet kunnen maar heb je wel ideeën? Bel (0655624577) of mail dan maken we een afspraak.
Ken je nog mensen die volgens jou niet mogen ontbreken? Stuur deze uitnodiging dan door of mail ons zijn of haar contactgegevens. We kijken uit naar je komst!

Mede namens Laudie Vrancken,
Nancy Verkooijen, cultuurparticipatie