Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Uitnodiging Dromen, meedenken en meedoen 27 juni 2019

Donderdag 27 juni 2019. Met lunch vanaf 12.30, start programma om 13.00 tot 14.00 uur. Theater De Nieuwe Regentes, Weimarstraat 63, 2562 GR Den Haag

CultuurSchakel en De Nieuwe Regentes nodigen je uit om jouw creatieve ideeën te delen.
De Nieuwe Regentes is een theater voor en door de buurt. Maar we willen meer voor de buurt! Zo zijn er tal van wijk- en stadsgenoten met creatieve ideeën en initiatieven die wij ruimte willen bieden. Tijdens deze bijeenkomst willen we horen waar jij behoefte aan hebt en enthousiast van wordt, want als buurtgenoot kun jij het theater ‘mee-maken’.

Dromen …
Kortom wat zijn jouw wensen, dromen, ideeën en antwoorden op vragen als: Wil je kijken, meedoen, of zelf iets moois maken? Hoe verbinden we professionals, amateurs met bewoners en bezoekers? Wat mis je in de wijk en wat mis je in het theater? Op basis van jouw inbreng zoeken we naar een vorm om dromen werkelijkheid te laten worden, zodat het podium van De Nieuwe Regentes ook jouw podium wordt.

Laat even weten of je komt? Dat kan tot 25 juni via deze link.
Als je niet aanwezig kunt zijn, mail jouw ideeën dan naar ons of maak een afspraak. Ken je mensen die deze bijeenkomst niet mogen missen, stuur de uitnodiging dan door. We kijken uit naar je komst!

Hartelijke groet, mede namens Laudie Vrancken (artistieke leider DNR)
en Nancy Verkooijen (Cultuurparticipatie DNR),

Poernima Gobardhan
Adviseur Cultuurparticipatie Segbroek, dans, wereldmuziek en ouderenparticipatie
06-46 94 16 69 | maandag afwezig