Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gezellige zomermarkt Jonker Frans op herhaling

Op het binnenterrein van zorgcentrum Jonker Frans aan het Newtonplein wordt op woensdag 10 juli a.s. een zomermarkt gehouden. Het is alweer de derde keer dat dit evenement plaatsvindt. De vorige edities vielen zo in de smaak, dat Florence en DAO (dagactiviteiten voor ouderen) van Middin, die zorg en dagbesteding bieden aan de bewoners van deze locatie, opnieuw de handen ineen hebben geslagen.
Ook ditmaal heeft men een gevarieerd programma kunnen samenstellen. Onder de exotische klanken van een brassband kunnen tal van gezellige kraampjes bezocht worden. Daar kun je o.a. terecht voor plantjes, kleding en diverse cadeau-artikelen. Verder worden er Surinaamse lekkernijen aangeboden en er is een standje waar nagels gelakt kunnen worden. Daarnaast kun je een workshop Kralen volgen en zelf kaarten maken.

Kant-en-klare kaarten zijn te koop bij het standje van de Stichting SKKJ; de opbrengst daarvan gaat naar een kindertehuis in India, terwijl met de verkoop van door de bewoners van Jonker Frans gemaakte kunstwerkjes voor hen leuke uitstapjes e.d. kunnen worden georganiseerd. De filialen van Albert Heijn in de nabijgelegen Weimarstraat en Valkenboslaan zorgen, net zoals in voorgaande jaren, voor gratis versnaperingen.

Zorgcentrum “Jonker Frans” is te vinden aan het Newtonplein 100 te Den Haag. De zomermarkt begint op 10 juli om 13.00 uur en duurt tot 15.30 uur.