Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Burgemeester Krikke opent buurttuin Uitvindershof op 22 juni

Het is zo ver, zaterdag 22 juni zal de officiële feestelijke opening van de buurttuin Uitvindershof plaatsvinden. De inloop is vanaf 13.30 uur en de officiële opening is om 14.00 uur. Daarna zullen wij samen genieten van de tuin onder het genot van een drankje, hapje en live muziek. U bent allen van harte uitgenodigd!

Er is het laatste jaar hard gewerkt aan de buurttuin Uitvindershof. Afgelopen zomer is een hoveniersbedrijf druk bezig geweest, en daarnaast hebben ook buurtgenoten hard gewerkt aan de tuin. Zo is de Uitvindershof een geweldig mooie buurttuin geworden, waar een ieder kan genieten van een groene oase van rust in het hart van het Regentessekwartier. Vanaf 22 juni zal de Uitvindershof dagelijks geopend zijn voor bezoekers.

Wil je ook iets betekenen in de Uitvindershof? Meld je dan aan via vrijwilligers@uitvindershof.nl.

Voor nieuwsupdates volg de Uitvindershof op Facebook, https://www.facebook.com/uitvindershof/ of kijk op de website, http://www.uitvindershof.nl