Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Laatste voorbereidingen aan Buurtschuur dinsdagavond 28 mei

De Buurtschuur Segbroek heeft inmiddels onderdak gekregen bij Stichting Eekta in de Boylestraat 20. Ook zijn er mooie stappen gezet: de ruimte is milieuvriendelijk geschilderd door Ernst de Nobel van het duurzame bedrijf EcoCoating, gedeeltelijk ingericht met gereedschap dat uit de buurt is verkregen en er is een nieuwe stenen vloer gelegd. Er zijn vele goede tips gegeven en suggesties gedaan tijdens de afgelopen twee voorlichtingsbijeenkomsten. En er wordt met enige regelmaat tweedehands gereedschap gedoneerd aan de Buurtschuur, waaronder ook recent een mooie donatie van Gered Gereedschap.

Nu breekt er een nieuwe fase aan. Om de Buurtschuur snel te kunnen openen zijn méér handen nodig. Er worden actieve vrijwilligers op allerlei gebied gevraagd om dinsdagavond 28 mei concreet aan de slag te gaan. Zaken die deze avond aan de orde komen zijn beheer en onderhoud, opzet administratiesysteem, inventariseren gereedschappen, inrichting Buurtschuur. Boy van bureau Ondersteboven en oprichter van Onzichtbaar Den Haag heeft toegezegd Jeroen Boon, initiatiefnemer van de Buurtschuur Segbroek, hierbij te begeleiden. Het belooft een mooie avond te worden!
De avond start om 19.00 uur en de inloop is vanaf 18.30 uur, Boylestraat 20. Einde circa 21.30 uur. Iedereen is welkom.