Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Voorlichtingsavond Buurtschuur 14 maart

Beste bewoners en geïnteresseerden,
Na de eerste voorlichtingsavond afgelopen december zijn er al wat mooie stappen gemaakt. Buurtschuur Segbroek heeft inmiddels een plekje gevonden aan de Boylestraat 20 bij Stichting Eekta, is duurzaam geverfd en er is een nieuwe vloer waterpas gelegd. Een aantal vrijwilligers heeft zich al aangemeld om mee te helpen de buurtschuur tot een succes te maken, en er is ook al wat gereedschap gedoneerd. Super!

MAAR… er zijn méér handen nodig en ook ideeën of tips zijn van harte welkom. Vandaar dat je deze itnodiging ontvangt. Help jij óók mee!? JE BENT VAN HARTE WELKOM voor het bijwonen van de tweede voorlichtingsavond over ‘Buurtschuur Segbroek’ op donderdag 14 maart om 19.30 uur, Boylestraat 20. En als je andere geïnteresseerden weet neem ze gerust mee.

Op deze bijeenkomst wordt uitleg gegeven over het wat, waarom en hoe van deze gloednieuwe gereedschapsbibliotheek’. Steden als bijvoorbeeld Gent (‘de Spullenbibliotheek’), Brussel, Utrecht (‘de Spullenier’), Amsterdam en Toronto (‘Library of Things’) zijn ons al voorgegaan, maar binnenkort heeft óók Segbroek een eigen uitleenpunt voor gereedschap. Voor en door de bewoners van dit bruisende stadsdeel!

Meer info in de uitnodiging en vergeet niet de vragen te beantwoorden op de laatste pagina. Zo kunnen we gezamenlijk een succes maken van delen van gereedschap in de wijk.
“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”

Met vriendelijke groet en graag tot do avond 14e maart!,
Jeroen Boon, Buurtschuur Segbroek