Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Nieuwe Valkenboskade wordt mooi groen

Woensdag 27 maart plantte wethouder Richard de Mos samen met de bewoners een Acaciaboom op de Valkenboskade. Hiermee werd de vervanging van het deel Valkenboskade, tussen de Mient en de Copernicuslaan, officieel afgerond. Richard: “Een mooie mijlpaal, na anderhalf jaar hard werken. Geweldig dat de bewoners samen met de gemeente aan het Beplantingsplan hebben gewerkt. Het is veilig en ook nog mooi en groen. De kade kan weer 100 jaar mee. Geniet ervan en bedankt dat wij met z’n allen zoiets moois hebben neergezet”
Nu is het tweede stuk van de Valkenboskade, tussen de Laan van Meerdervoort en de Thomsonlaan, aan de beurt. Daar wordt al volop gewerkt. Lees hier het hele verhaal van de gemeente over de nieuwe kades.