Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Individuele computerbegeleiding aan huis Vóór Welzijn

Vóór Welzijn heeft plaats voor nieuwe deelnemers voor individuele computerbegeleiding.
Het aanbod bestaat uit: Individuele digitale begeleiding voor 65 plussers gedurende 10 weken. U krijgt elke week 1 uur ondersteuning in het leren omgaan met uw computer, uw laptop, tablet of smartphone bij u thuis. De dagen dat dit aangeboden wordt, zijn maandag tussen 12 en 15 uur of woensdag tussen 10 en 15 uur. Na uw aanmelding reserveren we 1 uur per week voor u gedurende 10 weken. De ondersteuning zal bij u thuis plaatsvinden. Deze individuele begeleiding is voor de 65plus-bewoners van Segbroek die niet mobiel genoeg zijn om naar het wijkcentrum te komen voor de computerinloop.
Aanmelding of meer informatie via de ouderenconsulent van Vóór Welzijn Segbroek via 070-2052480. Aan de ondersteuning zijn geen kosten verbonden.