Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Groene zaterdag 13 april

Het klimaat verandert, tijd voor actie!
Zaterdag 13 april 2019 kunnen bewoners van het Koningsplein en de straten eromheen van 11 tot 15 uur op het Koningsplein terecht voor het afhalen van gratis planten en tuinaarde voor een (gevel)tuin bij inlevering van stoeptegels of -klinkers. Ook zijn er regentonnen te koop voor maar 10 euro! Mocht je hulp nodig hebben bij installatie van de regenton, dan kan je je daarvoor opgeven.
Weet je nu al dat je een (gevel)tuin wilt maken en/of een regenton wilt installeren? Vul dan alvast het aanmeldformulier volledig in. Bij een geveltuin kan je ervoor kiezen om de gemeente de tegels voor je geveltuin te laten ophalen in de week vóór 13 april. Dat scheelt jou weer sjouwen! Er wordt dan ook een stenen rand om je geveltuin aangelegd. Op de groene zaterdag hoef je dan alleen nog maar je planten en potgrond op te halen.
Het aanmeldformulier vind je hier: https://goo.gl/forms/hLVeSv96BlXYHlyI3