Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Boekids voegt nieuwe namen toe aan line-up

Midden in de Boekenweek voegt het Haagse (jeugd)festival Boekids nieuwe namen toe aan de line-up, waaronder Huub van der Lubbe, Janne Schra, Annet Schaap, Abdelkader Benali, Frits Spits, Jaap Robben en Sterrin Smalbrugge met de Grote Reptielenshow. De 18e editie van Boekids festival vindt plaats op 9 en 10 juni in de Nieuwe Regentes en de Weimarstraat. Ga voor tickets en meer info naar www.boekids.nl

Over Boekids
Jeugdfestival Boekids is hét festival dat kinderen en (jong)volwassenen in contact brengt met literatuur. Het biedt een interactief programma vol verhalen, muziek, films, workshops, multimedia en beeldende kunst voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun begeleiders. Boekids UP is de volwassen versie van Boekids Festival voor iedereen die jong van geest is en verbindt de werelden van YA-, volwassenen- en wereldliteratuur met elkaar. Boekids UP vindt plaats op 9 juni; Boekids Festival op 10 juni. Hieraan voorafgaand wordt van 7 t/m 10 mei Boekids University georganiseerd, een reeks interactieve colleges voor het primair en voortgezet onderwijs. Boekids University stelt vragen, biedt antwoorden en daagt uit om actief deel te nemen.